JESENSKI IZLETI IN MARTINOVANJA

Smo že 1. oktobra in jesen je že pošteno obarvala našo prelepo deželo…Ta pravljični čas nas vabi in mami s svojimi barvami, okusi, vonji…in zaradi tega je to že tradicionalno najbolj priljubljen čas za enodnevne izlete po Sloveniji. Predvsem so v tem času zanimivi vinorodni okoliši, eden od najbolj privlačnih je nedvomno Primorski. Primorska pa ne ponuja samo privlačnih vinskih kleti, ampak veliko več. Poleg trgatve in zorenja vina v Goriških Brdih in na Krasu, se v tem času obira oljke in nastaja ekstra deviško olje Slovenske Istre, pobira kakije v Strunjanu, nabira jesensko sadje v Brkinih in Vipavski dolini. Več kot dovolj razlogov za obisk Primorske – za enodnevni jesenski izlet.

Nekaj naših predlogov jesenskih izletov na Primorsko:

ISTRSKA JESENSKA PRAVLJICA

od 29,90€ / osebo

Martinovanje, obiranje oljk, tradicionalna opravila ter čudovite jesenske barve vinogradov in ruja so razlogi, da se jeseni odpravite na izlet v Slovensko Istro ter pozabite na vsakodnevne skrbi!

Klikni za več informacij >>

BRIŠKA JESENSKA PRAVLJICA

od 32,90€ / osebo

Sredi spokojnih Goriških Brd doživite okuse pravljične pokrajine, sprehodite se po ozkih uličicah briških vasic ter zavijte s poti med vinograde!

Klikni za več informacij >>

KULINARIČNO DOŽIVETJE VIPAVSKE DOLINE

od 28,90€ / osebo

Obiščite Vipavsko dolino, deželo vina in sadja ter presenetljivih naravnih lepot!

Klikni za več informacij >>

KULINARIČNA PRAVLJICA V BRKINIH

od 30,90€ / osebo

Razvajajte svoje čute s kulinaričnim izletom po neokrnjenih Brkinih!

Klikni za več informacij >>

IZLET NA KRAS – DEŽELA PRŠUTA IN TERANA

od 27,90€ / osebo

Doživite pravljično pokrajino, kjer se suši pršut ter v sodih zori teran!

Klikni za več informacij >>

Še več jesenskih izletov pa na tej povezavi – JESENSKI IZLETI IN MARTINOVANJA

Vsak jesenski izlet lahko prilagodimo in pripravimo “Martinov izlet” z zabavo ob vinu in domači hrani. Martinovo je velik praznik in zakaj bi Sv. Martina počastili samo z večerjo. Zakaj ne bi izkoristili te priložnosti in preživeli prelep dan na Primorskem!

JESENSKI IZLETI IN MARTINOVANJA >>

Na naših izletih boste obiskali skrite kotičke, se sprehodili po starodavnih vasicah, poklepetali z domačini ter okušali domače dobrote, ki jih skrivajo tukajšnje vinske kleti, oljarne, pršutarne, sirarske, ekološke in druge kmetije.

Zato nas pokličite (031 337 339 ali 05 611 79 62) ali pišite na info@autentica.si in vprašajte za natančnejšo ponudbo izbranega izleta!

Program lahko tudi prilagodimo vašim željam in finančnim zmožnostim.

Pravljično jesen vam želimo!

This entry was posted in Članki. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>