Ena žlahtna štorija v živo! Izlet po lokacijah snemanja.

Bi radi od bliže doživeli pravo žlahtno štorijo? Pridružite se nam na izletu po lokacijah snemanj!

Ena žlahtna štorija, romantična komedija, ki je trenutno najbolj priljubljena in najbolj gledana serija v Sloveniji je svoj dom našla v očarljivih Goriških Brdih. Izjemne kulise in razgledi verjetno najbolj eksotične slovenske destinacije v tem trenutku, poleg odlične zgodbe in igralcev zagotovo občutno pripomorejo k pravljičnosti in edinstvenosti nadaljevanke, ki nas je prikovala pred male zaslone…

Prav zato smo se odločili, da razkrijemo destinacije, ki jih vidite v seriji in jih strnemo v zanimiv in simpatičen program izleta. Predstavljamo izlet Po poteh Ene žlahtne štorije!

PROGRAM IZLETA – KLIKNI TUKAJ >>

Skupaj z nami se zapeljite po poteh trenutno najbolj priljubljene slovenske serije in jo doživite še v živo! Sprehodite se z nami skozi najlepšo briško vasico Biljana, mimo famozne gostilne Glaž, v prelepo “Guštovo” cerkev ter se spomnite smešnih trenutkov, ki jih je imel “Berto” na “Tonkinem” grobu. Ustavite se pri “Bonifacijevem” župnišču in obiščite Vilo Vipolže, mesto famozne velike poroke ter naredite gasilsko fotografijo pred “Špacapanovim” Gredičem!

Zapeljali se bomo čez griče in doline in v živo podoživeli kraje Ene žlahtne štorije. Sredi dneva si bomo privoščili briško kosilo, vsekakor pa Goriških Brd ne bomo zapustili brez obiska vinarske domačije z dolgoletno tradicijo, kjer bomo razvajali naše brbončice z odličnimi briškimi vini. Prisrčno in toplo vabljeni, da se nam pridružite na nepozabnem doživetju!

Program izleta Po poteh Ene žlahtne štorije najdete tukaj >>

Za natančnejšo ponudbo nas pokličite ali nam pišite, z veseljem vam bomo svetovali pri načrtovanju vašega izleta:

TELEFON: 05 611 79 62
GSM: 031 337 339
E-MAIL: info@autentica.si

Program lahko tudi prilagodimo vašim željam in finančnim zmožnostim.

Več izletov v Goriška najdete tukaj >>

Štorija, ena žlahtna štorija, od brajd, od Berta od njegovih pup…

This entry was posted in Članki. Bookmark the permalink.

Leave a Reply