KATALOG AVTENTIČNIH IZLETOV ZA SKUPINE 2015

Zunaj je nov KATALOG IZLETOV ZA SKUPINE Turistično razvojne agencije Autentica! Novost v letu 2015 je IZLET PO POTEH SOŠKE FRONTE!

Autentica je namreč specializirana za izlete po teh prelepih pokrajinah. V svoje izlete so vnesli ljubezen do teh krajev in ponos domačinov! Poskrbeli bodo, da boste na izletu doživeli pokrajine na avtentičen način.

Prednovoletne zabave | izletiNa prečudovitih tematskih izletih boste obiskali skrite kotičke, se sprehodili po starodavnih vasicah, poklepetali z domačini ter okušali domače dobrote (vino, oljčno olje, marmelada, bobiči, žganice, domače mesnine, ekološki siri itd.), ki jih skrivajo tukajšnje vinske kleti, oljarne, pršutarne, sirarske, ekološke in druge kmetije. Naj poudarimo še to, da vse izlete vodijo vodniki-domačini, ki poznajo obiskane kraje do potankosti in vas še dodatno zabavajo z lokalnimi anekdotami in zgodbami. Lokalno vodenje in avtentična vsebina izletov poskrbijo, da so izleti nenaporni in sproščeni, tako, da ste kar se da zadovoljni.

Prenesi katalog: ENODNEVNI IZLETI-2015.pdf

Cerje

Ob stoletnici Soške fronte so pri Autentici pripravili poseben izlet v spomin na boje in grozote – IZLET PO POTEH SOŠKE FRONTE

Za natančnejšo ponudbo izbranega izleta ali izlet kpokličite Autentico na 031 337 339 ali 05 611 79 62, ali pišite na info@autentica.si

Prepustite se avtentičnim doživetjem, prepričani smo, da vam ne bo žal in da se boste še vrnili!

Več informacij na www.autentica.si

This entry was posted in Članki. Bookmark the permalink.

Leave a Reply