PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE

“Veseli december” je pred vrati, čas prednovoletnih zabav – čas druženja s sodelavci in poslovnimi partnerji in v naših glavah se že poraja vprašanje –  kako presenetiti sodelavce z izvirno prednovoletno zabavo?

Se sprašujete zakaj se v vašem kolektivu sodelavci ne udeležujejo dogodkov podjetja? Morda je razlog za to ista lokacija in ista zgodba vsako leto? Ali so morda aktivnosti preveč pasivne? Obrnite vaš dogodek na glavo! Naj udeležba na letošnjem prednovoletnem dogodku postane želja!

Dajte priložnost unikatnemu druženju, stran od vsakdanjega vrveža pozabite na vsakodnevne probleme in skrbi. Naredite kolektivni RESET za en dan in se tako še bolj povežite med seboj.

Organizirajte jim PREDNOVOLETNO ZABAVO MALO DRUGAČE! Obiščite eno izmed primorskih pokrajin in zapeljite se z nami v kotičke, kjer čas teče počasneje in kjer imajo jedi okus po pozabljenih starih časih!

Naj vam naštejemo zgolj nekaj naših predlogov:

Prednovoletna kulinarična pravljica na Krasu

Vrhunsko kulinarično doživetje med okusi pršuta in Terana!

Kulinarična treking avantura z baklami

Kdo potrebuje nočno sankanje – pojdite z nami v zaledje Slovenske Istre in v soju bakel spoznajte vasice obdane v kamen.

Razvajanje pri briških vinarjih

Vinska tura v Goriška Brda na nivoju!

Kulinarično razvajanje med Krasom in prednovoletnim Trstom

Dobra stara klasika združena s kulinaričnimi kraškimi presežki.

Kulinarično doživetje Vipavske doline

Spoznajte zakaj je Lonely Planet uvrstil Vipavsko dolino med deset najboljših krajev v Evropi, ki bi jih popotniki morali obiskati v letošnjem letu!

Še več predlogov najdete na naši povezavi:  PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE

Oglejte si naše predloge, pokličite in naredili bomo izlet po vaši meri! Očarajte svoje sodelavce in poslovne partnerje!

This entry was posted in Članki. Bookmark the permalink.