PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE

“Veseli december” je pred vrati, čas prednovoletnih zabav - čas druženja s sodelavci in poslovnimi partnerji in v naših glavah se že poraja vprašanje –  kako presenetiti sodelavce z izvirno prednovoletno zabavo?

Se sprašujete zakaj se v vašem kolektivu sodelavci ne udeležujejo dogodkov podjetja? Morda je razlog za to ista lokacija in ista zgodba vsako leto? Ali so morda aktivnosti preveč pasivne? Obrnite vaš dogodek na glavo! Naj udeležba na letošnjem prednovoletnem dogodku postane želja!

Dajte priložnost unikatnemu druženju, stran od vsakdanjega vrveža pozabite na vsakodnevne probleme in skrbi. Naredite kolektivni RESET za en dan in se tako še bolj povežite med seboj.

Organizirajte jim PREDNOVOLETNO ZABAVO MALO DRUGAČE! Obiščite eno izmed primorskih pokrajin in zapeljite se z nami v kotičke, kjer čas teče počasneje in kjer imajo jedi okus po pozabljenih starih časih!

Naj vam naštejemo zgolj nekaj naših predlogov:

Zabavno tekmovanje – čisto pravi vinski teambuliding

Zabavajte se ob simpatičnih vprašanjih, ki vam jih bo zastavil vinar ter doživite izbrano pokrajino skozi kulinarično popotovanje.

Zabavno popoldne ob starem ognjišču

Pripravite večerjo na način kot so to počeli nekoč – ob odprtem ognjišču.

Kulinarična treking avantura z baklami

Kdo potrebuje nočno sankanje – pojdite z nami v zaledje Slovenske Istre in v soju bakel spoznajte vasice obdane v kamen.

Vinsko in gurmansko doživetje v Goriških Brdih– je potrebno še kaj dodati?

Kulinarično razvajanje med Krasom in prednovoletnim Trstom

Dobra stara klasika združena s kulinaričnimi kraškimi presežki.

Zabavna podzemna avantura

Zabavni treking v kraškem podzemlju – za vse adrenalinske navdušence, postanite jamar za en dan!

Še več predlogov najdete na naši povezavi:  PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE

Oglejte si naše predloge, pokličite in naredili bomo izlet po vaši meri! Očarajte svoje sodelavce in poslovne partnerje!

This entry was posted in Članki. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>