PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE

Bliža se “veseli december”, čas prednovoletnih zabav – čas druženja s sodelavci in poslovnimi partnerji in v naših glavah se že poraja vprašanje –  kako presenetiti sodelavce z izvirno prednovoletno zabavo? Zakaj ne bi letos namesto tiste klasične večerje kot vsako leto svoje kolege presenetili s pravim prednovoletnim doživetjem? Verjemite nam, sodelavci vam bodo zelo hvaležni in navdušeni, da bodo doživeli nekaj novega, svežega, edinstvenega in nepozabnega!

Temu lahko rečemo – PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE! In kaj pomeni to” “malo drugače”? Preprosto odmislite vsakoletne večerje verjetno še vedno v istem lokalu in dajte priložnost unikatnemu kulinaričnemu, vinskemu ali avanturističnemu doživetju:

 Odkrivajte zgodbe istrskih kamnitih vasic in okušajte oljčno olje in vino pri domačinih >>

 Sprehodite se med vinogradi in okušajte kulinariko in vrhunsko vino Goriških Brd >>

 Spoznajte skrivnosti kraškega pršuta in terana in doživite prednovoletni Trst >>

Vse to in še mnogo več najdete tukaj – PREDNOVOLETNE ZABAVE MALO DRUGAČE

Izbiranje najboljše lokacije, gostinca, dodatne animacije, prevoza… Vse to vzame veliko dragocenega časa in energije. Zakaj ne bi letos organizacije nepozabnega prednovoletnega doživetja prepustili strokovnjakom? Zagotavljamo vam, da boste našli doživetje po vaši meri!

Pokličite nas na 031 337 339 ali pišite na info@autentica.si Z veseljem vam bomo prisluhnili in program prilagodili vašim posebnim željam.

Naj bo vaša prednovoletna zabava več, kot le dobra hrana in pijača!

Še več predlogov najdete na naši spletni strani www.autentica.si
Oglejte si naše predloge, pokličite in naredili bomo izlet po vaši meri!

Očarajte svoje sodelavce in poslovne partnerje!

This entry was posted in Članki. Bookmark the permalink.

Leave a Reply